Bæredygtigt tøj og fine håndlavede smykker

Ugens Shout-Out: Københavns fineste butik med bæredygtigt tøj

Jeg har egentlig gået forbi Be A Wear på Nørrebrogade mange gange uden for åbningstiden, men langt om længe har jeg nu endelig fået mulighed for at kigge forbi inden for butikkens business hours. Og sikke en overraskelse jeg lige fik mig der!

Be a Wear har det største sortiment af det fineste bæredygtige tøj, jeg nogensinde har set under et tag. Og det var faktisk lidt af en udfordring for mig at gå derfra uden at hive et par kjoler og nogle skjorter med mig hjem, da jeg jo holder igen med shoppingen for tiden. Men så er det jo godt, jeg snart har fødselsdag (læser du med, David?!). Der kommer nemlig helt sikkert til at stå: ‘bæredygtigt tøj fra Be A Wear’ på ønskelisten.

Bæredygtigt undertøj findes der et stort udvalg af i Be A Wear

Bæredygtigt tøj til enhver fashionista

Jeg har tit brokket mig over, at jeg synes det er svært at finde bæredygtigt tøj som rent faktisk er fedt (efter min smag). Tit er det da nydeligt nok og gør ikke nogen ondt som sådan, men jeg synes ofte, det bliver lidt  for blegt og beige i farverne, og ser sådan lidt hjemmelavet ud. Men det er så ikke tilfældet i Be A Wear.

I Be A Wear er hele farvepaletten repræsenteret, og uanset om man er til grafiske mønstre, liberty-blomster, tee’s i 80’er look eller den mere minimalistiske, klassiske stil, er der altså noget at komme efter. Butikken fører bl.a. tøj fra Underprotection, Neutral og det svenske Dedicated, som jeg er vild med.

Bæredygtigt tøj i alle regnbuens farver.

I underetagen er der en stor undertøjsafdeling, hvor du kan finde basis undertøj fra Boody i økologisk bambus, som er det blødeste og rareste materiale. Be A Wear har også lidt badetøj, fitnesstøj og et enormt udvalg af ensfarvet basis-tøj i økologisk GOTS-certificeret bomuld fra Neutral, der fås i alle regnbuens farver.

Bæredygtigt tøj med mere

Be A Wear er faktisk ikke ‘bare’ en tøjbutik. Du kan finde masser af bæredygtige og miljøvenlige husholdningsprodukter, som det ellers kan være svært at opstøve i fysiske butikker. F.eks. bee’s wrap (alternativ til staniol), karklude uden microplast og kompostbare frysteposer. Og mange andre ting og sager. Der er også et lille udvalg af kosmetik, fine smykker og tilbehør.

Bæredygtigt tøj i Be A Wear på Nørrebrograde

Butikken er efter sigende en af de største bæredygtige modebutikker i Danmark, så selvom du ikke lige bor i nærheden, er den helt klart en omvej værd. Og tag bare kæresten/manden/onklen med. Afdelingen med bæredygtigt tøj til mænd er faktisk ligeså stor – eller måske lidt større – end dameafdelingen. Og er i øvrigt ligeså vel-kurateret!

Som prikken over i’et synes jeg, at priserne er rigtigt fornuftige. Det er bestemt ikke discount, men absolut heller ikke dyrt. En (virkelig fed) t-shirt med print koster typisk ca. 300 kr og de kjoler jeg kiggede på koster omkring 800 kr. Basisvarerne fra Neutral og undertøjet fra Boody er faktisk temmlig billigt, selvom kvaliteten er helt i top.

Bæredygtigt herretøj i Be A Wear

5 meninger om “Ugens Shout-Out: Københavns fineste butik med bæredygtigt tøj

 1. Ej hvor sjovt, Jeg har netop opdaget Dedicated i en økobutik Bruxelles, og var vild med det! Købte t-shirt til mig og Mikkel. Jeg skal da SÅ meget ind forbi butikken og kigge. Kendte den slet ikke! Tak for tippet

  • Selv tak Julie, så må du da bare derind 🙂 De har et rigtig fint udvalg af Dedicated. Kh ML

 2. Mange tak for de fine ord! Vi sætter virkelig pris på, at du kunne li’ butikken, og at du har lyst til at dele den på din blog! 🙂
  Vi deler din blog på vores Facebook og Instagram!
  Masser af Bæredygtige hilsner
  Be A wear

  • Ja for fan! Den ligger lige ved DR. Louises Bro (der hvor Cafe Louise natcafe lå i gamle dage 😂).

Jeg vil elske at høre DIN mening om emnet, så giv endelig dit besyv med i kommentarfeltet :)