Konkurrencer

Vind en Danish Skincare mineralpudder

VIND DEN NYE PARFUMEFRI MINERALPUDDER FRA DANISH SKINCARE

Du kan vinde den lækreste mineralpudder fra Danish Skincare, som netop er kommet i handlen. Mineralpudderen er, ligesom de øvrige produkter fra Danish Skincare, fri for parfume og unødvendig kemi. Som en kæmpe bonus har Danish Skincare mineralpudder SPF 20, så den er helt perfekt til de solrige måneder.

Jeg har testet og anmeldt mineralpudderen, så læs lige anmeldelsen her 🙂

Sådan deltager du i konkurrencen

Tilmeld dig Miss Fuzzypants’ nyhedsbrev (via formularen øverst på siden til højre), og du vil automatisk deltage i lodtrækningen. Du vil herefter modtage en mail, når der er nyt på bloggen (ca. 1-2 gange om ugen).

Husk at bekræfte din tilmelding via bekræftelses-mailen, for at deltage i konkurrencen. Ellers kan du risikere, at du ikke får besked, hvis du vinder, da mailen vil havne i spamfilteret. Vinderen får direkte besked på mail, og får mulighed for at vælge mellem farverne lys, medium og mørk.

Hvis du allerede modtager nyhedsbrevet, kan du deltage ved at sende mig en hilsen via kontaktformularen og skrive hvilken farve, du ønsker, hvis du vinder. Du kan vælge mellem lys, medium og mørk.

Vinderen bliver fundet ved lodtrækning den 15 juni.
Konkurrencen er sponsoreret af  Danish Skincare, som du kan læse mere om her.
Artiklen indeholder affiliate links.