danish skincare mineralpudder anmeldelse

Anbefaling: Danish Skincare mineralpudder passer på huden i sommermånederne

Jeg er kæmpe fan af mineralpudder, så jeg sagde stort JA TAK, da Danish Skincare spurgte, om jeg ville teste deres nye mineralpudder ‘Loose mineral powder foundation’. Jeg er i forvejen rigtig glad for produkterne fra Danish Skincare, især dagcremen uden parfume, som jeg tidligere har anmeldt.

Nu har Danish Skincare så “branchet ud”, og entreret make-up markedet. Og det er en rigtig god nyhed for alle os, der foretrækker produkter uden parfume og er vild med solfaktor i kosmetik. Det første (og forhåbentligt ikke det sidste) produkt er Danish Skincare mineralpudder med solfaktor 20. Det er virkelig et plus, især her i sommermånederne. Mange foundations har kun faktor 15, men det synes jeg er lige lavt nok.

Emballage

Hvis vi starter med emballagen, så er den helt i orden, og ganske klassisk: rund og med sort låg. Jeg kan især godt lide, at dåsen er relativt flad, så den nemmere kan smuttes ned i tasken. Der følger ikke børste med, så jeg har brugt min egen kabukibørste fra Tromborg, som jeg synes er den bedste til løs pudder.

Produktet

Danish Skincare mineralpudder er en løs pudder, og det synes jeg både har fordele og ulemper. Hvad angår resultatet, synes jeg klart at løs pudder er at foretrække. Med løs mineralpudder kan man med børsten “massere” pudderen ind i huden, så den lægger sig naturligt og ikke giver et pudret look, som med fast pudder. Til gengæld er det lidt besværligt at have løs pudder med på farten. Jeg foretrækker derfor at bruge mineralpudder om morgenen, og så have en fast pudder til touch-ups i løbet af dagen. Men jeg synes nu ikke der er brug for mange touch-ups. Danish Skincare mineralpudder har en rigtig god holdbarhed, og min ellers lidt skinnende næse forbliver mat i mange timer!

Samlet bedømmelse af Danish Skincare mineralpudder

Resultatet er rigtig flot. Dækkeevnen er meget fin, og mineralpudderen er nem at bygge op alt efter om man ønsker et let eller meget dækkende resultat. Jeg bruger som regel foundation, så for at opnå fuld dækning bygger jeg den grundigt op, og så kan den sagtens måle sig med full coverage foundation.

Danish Skincare mineralpudder er uden parfume, parabener og olier, så den hverken irriterer huden eller tilstopper porerne. Jeg synes, den egner sig rigtig godt til sart hud (f.eks. min egen), og kan varmt anbefale den. Den indeholder 10 gram pudder, hvor mange af markedets øvrige løse mineralpudder-produkter kun indeholder 8 gram. Der er således 20 % mere produkt i Danish Skincare mineralpudder – og altså meget mere for pengene. Win!

Mineralpudderen kommer i tre farver og koster 345 kr. Den kan købes lige her.

Vind din egen Danish Skincare mineralpudder

Besøg min konkurrenceside for at tilmelde dig. Måske bliver du den heldige vinder af en Danish Skincare mineralpudder.

Produkttesten er sponsororet af Danish Skincare.
Artiklen indeholder affiliate links.

En mening om “Anbefaling: Danish Skincare mineralpudder passer på huden i sommermånederne

Jeg vil elske at høre DIN mening om emnet, så giv endelig dit besyv med i kommentarfeltet :)